Kolding

Udvidelsen af Dalby Skole klar til elever efter sommerferien

Udvidelsen af Dalby Skole er klar til elever efter sommerferien. Foto: Anette Roien.

Dalby Skole uden for Kolding er blevet knap 3.000 kvadratmeter større, og eleverne kan nu glæde sig til at tage de nye lyse lokaler i brug til det nye skoleår.

Eleverne på Dalby Skole kan godt gå og glæde til at komme tilbage efter sommerferien. Da står der en skole med flotte nye lokaler og udearealer klar til dem. Jakobsen & Blindkilde, der er en del af NCC, har afleveret bygningerne og er ved gøre de sidste ting færdige.

– Jeg håber, eleverne bliver glade for deres nye lokaler på Dalby Skole. Jeg synes resultatet er blevet rigtigt godt, og vi har haft et virkelig fint samarbejde med Kolding Kommune, siger projektleder Bertel Demant, Jakobsen & Blindkilde til Byggetidende.

Udvidelsen af Dalby Skole har været en totalentreprise med en samlet ordresum på 52 mio. kr. Den har også omfattet en sportsbygning til Dalby GF, som ligger i forbindelse med skolen.

Fuldt tresporet

Skolen er blevet udvidet, så den nu er en fuldt tresporet skole med klassetrin fra 0.-9. Til indskolingen er der bygget en ny fløj med fem nye klasselokaler og et fællesrum med forsamlingstrappe. Mellemtrinet har fået 12 nye klasselokaler, samt lokaler til madkundskab, musik, billedkunst og administration og bibliotek. Der er også etableret en forsamlingstrappe i forbindelse med musiklokalet, så eleverne kan sidde på trappen og høre koncerter.

Som den sidste ting er det gamle bevaringsværdige øvelseshus blevet omdannet til fysiklokale.

– Det er rigtigt dejligt, at arbejdet er færdigt, og resultatet er blevet super godt. Nu glæder vi os til at byde eleverne velkommen tilbage fra sommerferie. Jeg er sikker på, at de vil synes godt om de nye faciliteter, siger Marcel O. E. Nielsen, Projektleder ved Kolding Kommune, Kommunale Ejendomme.

Den tredje bygning, som er tilføjet, er de helt nye sports- og idrætsfaciliteter til Dalby GF. De får også nye omklædningsrum, nyt klubhus og et værested. Den gamle Dalby GF-bygning er revet ned.

Kommentarer