Samfund

Tommy Lauritzen vinder Super-Gejst-Spreder-Prisen

Fra venstre: Dan Skjerning, formand for DGI Sydøstjylland, Tommy Lauritzen, vinder af Super-Gejst-Spreder-Prisen og Michael Aleksandrowicz, der indstillede Tommy til prisen.

Formand og træner i Fynslund Boldklub Tommy Lauritzen vinder Super-Gejst-Spreder-Prisen 2021. Han er blandt knap 1.000 indstillinger nomineret til den helt særlige pris, der hylder Danmarks frivillige i idrætsforeningerne under corona-nedlukningen.

Smilene var brede og glæden ikke til at tage fejl af, da Tommy Lauritzen torsdag d. 8. april modtog DGI og INTERSPORT’s Super-Gejst-Spreder-Prisen.

En pris han fik for sit store arbejde med at holde Fynslund Boldklub kørende gennem hele den udfordrende corona-krise, hvor han har holdt gejsten oppe og fællesskabet i live.

”Tommy har været en drivkraft og uvurderlig initiativtager til at klubben har udviklet sig under corona-nedluknigen. Om det er nedrivning af gamle ting på stadion, goodiebags til ungdomsspillerne eller forsvarlige fællestræninger med dameseniortruppen, så kan man være sikker på, at Tommy ligger 110% i det!,” står der blandt andet i én af de indstillinger, der er kommet om Tommy Lauritzens indsats.

Tommy Lauritzen har blandt andet:

  • Lavet træningsprogrammer for dameseniortruppen med opgaver, pointsystem og konkurrence
  • Uddelt julehilsen til alle klubbens trænere med en klubdragt og et personligt skriv
  • Skaffet og uddelt goodiebags og fodbolde til ungdomsspillerne
  • Ryddet krat, buske og træer omkring opvisningsbanen
  • Skaffet og opsat sponsorplader på opvisningsbanen
  • Gennemgået alle bolde og andet materiale og gjort klar til opstart

” Tommy er det man vil kalde for en vaskeægte klubmand. Han er der altid, når man har brug for ham, både på og udenfor banen,” står der i én af indstillingerne.

Selve det fysiske bevis på Super-Gejst-Spreder-Prisen er en flot pokal og et gavekort på 5.000 kroner til INTERSPORT.

Super-Gejst-Spreder-Prisen er delt ud i alle DGI’s Landsdele, og i alt har der været knap 1.000 indstillinger.

Frivillige sikrer fællesskabet

”Frivillige ledere og trænere i landets idrætsforeninger fortjener en kæmpe hyldest for deres kæmpe indsats for at holde fast i aktive fællesskaber for børn, unge og voksne, i en meget vanskelig corona-tid,” siger formand for DGI Sydøstjylland, Dan Skjerning

En indsats, der ikke kan undervurderes

”Coronakrisen har tydeligt understreget, at vi ikke må tage foreningens frivillige for givet. De bærer vores lokale foreningsliv i hverdagen til gavn for os alle. Frivillige i idrætsforeningerne sikrer aktive fællesskaber, der bidrager til social, mental og fysisk sundhed,” lyder det fra Dan Skjerning.

Om Super-Gejst-Spreder-Prisen

DGI og INTERSPORT er gået sammen for at sige tak til alle de frivillige i landets idrætsforeninger, der har ydet en ekstra indsats under corona. Til stor glæde for alle os, der elsker idræt og fællesskab under navnet: Tak, fordi du tager en for holdet.

Se mere på www.dgi.dk/enforholdet.

Hyldesten har mange former – den mest synlige er Super-Gejst-Spreder-Prisen. En pris, der deles ud i DGI Sydøstjylland og 12 andre landsdele i DGI. Prisen gives til en frivillig, eller en gruppe af frivillige, der har gjort en særlig stor indsats i sin forening for at holde gejsten oppe i den hårde tid med corona. Det synlige bevis på prisen er en pokal og et gavekort på 5.000 kroner til INTERSPORT.

Kommentarer