Magaxin

Tip: Giv stuen et ensartet udtryk

Artiklen er sponsoreret

Hvordan kan du gøre stuen skønnere? Hvis du tidligere har haft en stue med et sammensurium af forskellige farver og former, hvad møbler mv. angår, var det nok på tide med noget ensretning. For når der er en rød tråd i et rums stil, ser det helt naturligt mere harmonisk og gennemtænkt ud. Men hvordan kan du så give din stue sådan en rød tråd i indretning? Hør professionelle om hjælp til det.

Prøv at bruge paneler til køkken i stuen

Inde på AUBO.dk kan du få professionel hjælp til at planlægge din nye stue, fx hvor du bruger nogle af de samme paneler, som AUBO leverer til køkken, bad, garderobe og bryggers. For hvor at det kan være svært at finde møbler, der passer perfekt til hinanden, hvad stil gælder, er det nemt at skabe et ens udtryk i stuen ved at bruge nogle ensfarvede UV-lakerede fronter til skabe, skuffer og hylder.

Skab et harmonisk rum med massivt træ

Du kan også vælge at give stuen et friskt udtryk ved at bruge fronter af massivt træ, hvor du bringer naturlige farver ind i stuen. Det gode ved denne løsning er, at du sikkert sidder inde med en masse møbler, der er arvestykker, du kan introducere i sådan en stue uden stærke kontraster. Tudsegamle møbler består jo ofte af en form for overfladebehandlet træ, hvor farven stadig er godt og vel brun.

Hør en indretningskonsulent om dine muligheder

Nu er det ikke alle løsninger inden for materialer til fornyelse af stuen, der er lige billige. Så hør en konsulent om, hvad der kan lade sig gøre inden for renovering af din stue, i samme ombæring som I snakker om materialetyper. Det behøver ikke være en dyr fornøjelse at ændre stuen fra at have et broget look til noget sammenhængende. Så kontakt en indretningskonsulent og se, hvad du kan få.

Kommentarer