Kultur

Team Rynkeby Trekanten er torsdag nået til Frankrig

I dagens rapport torsdag eftermiddag fra Team Rynkeby Trekanten lyder det, at holdet har haft en dejlig etape med start i Belgien og nu har passeret grænsen til Frankrig.

Efter 5 dage i sadlen er der totalt kørt 995 kilometer, og ankomsten til “Tourens” hjemland blev naturligvis fejret med champagne på den franske side af grænsen.

Tirsdag var det grænsen til Holland, onsdag grænsen til Belgien, men idag en vigtig milepæl- grænsen til Frankrig.

De sidste dage har været meget varme og trætheden og belastningen i kroppen begynder at mærkes hos rytterne, men er fortsat ikke en begrænsning. Humøret er fortsat højt. At køre Rynkeby er et fællesskab og et sammenhold ud over det sædvanlige.

– Vi har mange ryttere med, som har kørt turen før og kommer tilbage med familie og venner for at gøre det igen. Det er en fantastisk rejse at være på over 10 måneder, hvor vi indsamler penge til støtte for kritisk syge børn og som bonus i enden cykler til Paris sammen med alle de andre hold, i alt 60 hold fra 9 lande, fortæller Lisbeth Bogh May, der er PR manager for holdet.

– Team Rynkeby Trekanten er i år afsted med et samlet stærkt hold, som kører godt og har god form. Det er ikke altid normen, da Rynkeby kan køres af alle, som vil lægge tid og energi i den træning der skal til inden turen til Paris og samtidig vil samle penge ind til at støtte kritisk syge børn.

– Vi har desværre haft et par ryttere, som måtte tage afsked med holdet kort inden turen blandt andet på grund af sygdom. De er savnet hver og en. Når først man er en rynke, så er man en del af fællesskab og som vi siger: Alle ud – alle hjem!