Magaxin

Skab en tidløs, skandinavisk garderobe

Artiklen er sponsoreret.

Det kan til tider være svært med mode. Der er så mange trends og det virker nogle gange som om moden vender fuldstændigt på hovedet år efter år. Det kan både være dyrt og besværligt at jage efter trends og opbygge en stor tøjsamling, som skal skiftes ud efter hver sæson. I stedet for dette ræs kan du i stedet spare penge ved at satse på enkle tøjvalg, som holder sig trendy i mange år – kort sagt, en ægte skandinavisk garderobe. I denne guide får du tips og tricks til hvordan du gør netop dette. 

Hvorfor er skandinavisk mode så populært?

Skandinavisk tøj fra mærker såsom H&M, Cos, og tøj fra Skall Studio, har været populært i mange år – ikke blot herhjemme, men også i udlandet. Det er blandt andet fordi skandinavisk mode fokuserer på enkle designs, som ikke følger trends. Det betyder, at de stadig er smarte om 2,5 og 10 år. Dette har givet skandinavisk mode en særlig plads i modeverdenen. Og derfor er det bare om at udnytte, at du bor i et sted med så stærke modetraditioner.

Materialer i høj kvalitet

Ét af mantraerne for skandinavisk mode, er et fokus på god kvalitet. Dette betyder ikke kun, at tøjet er produceret i et materiale, som føles bedre mod huden – det betyder også, at det i langt de fleste tilfælde holder længere. Du kan altså regne med at din nye jakke eller bukser ikke pludselig går op i sømmene efter et år eller to. På den måde sparer du faktisk også penge i det lange løb, da du ikke altid skal erstatte tøj, som går i stykker. Så læg den ekstra investering og nyd frugterne senere hen. 

Find de rigtige farver for dig

Skandinavisk mode er karakteriseret ved enkle farver. Derfor er det en god idé at finde frem til de farver, som passer bedst til dig. Alle mennesker har en særlig grundtone i deres hud, som passer bedst til bestemte farver. For nogle vil det f.eks. være jordtoner som brun og beige. For andre er det mere lyse og kølige farver såsom blå.

Sats på det enkle og tidløse

Hvis du er i tvivl om det rigtige look, så gå efter det enkle og tidløse. Det er mindre drevet af trends og ser godt på stort set alle mennesker. På den måde holder du dig trendy i mange år.  

Kommentarer