Magaxin

Sådan planlægger du en sjov polterabend for gommen

Artiklen er sponsoreret

Når en af vennerne skal giftes, er der en masse ting, der følger med i denne proces. En af dem er selvfølgelig en sjov og uforglemmelig polterabend for gommen inden den store dag. Som ven til gommen er det dit ansvar at få planlagt denne aften. 

Det kan dog være lidt en udfordring, hvis man ikke før har planlagt en polterabend, og har lidt problemer med, hvor man lige skal starte. Noget, der oftest er til en polterabend, er en stripper. Leder du efter en stripper i kbh, kan du finde stripper København her. Udover dette er der selvfølgelig også andre ting, der følger med den traditionelle polterabend.

Gør det til en overraskelse 

Denne polterabend startes på mange forskellige måder, alt efter hvad man har planlagt, og hvad man tror, gommen vil synes er bedst. Mange starter denne polterabend ved at overraske gommen, så han slet ikke er forberedt på, hvornår hans polterabend er. 

Dette gør det hele lidt mere mystisk, og gør uden tvivl, at gommen vil blive overrasket. Det er dog en god ide at tjekke med den kommende kone, så gommens polterabend ikke falder på en dato, hvor der allerede er lagt andre planer i forvejen. 

Afslut med bytur 

Der er som sagt mange forskellige måder hvorpå man kan afholde denne polterabend. Det er en god ide at overveje, hvad gommen synes, ville være sjovest. Hvis gommen er glad for fest og farver, er det jo perfekt at slutte polterabenden af med en vild bytur. Her kan i få noget godt alkohol indenbords, og bare have det helt vildt sjovt. 

Hvis gommen derimod ikke er den store festabe, kan det måske være en bedre ide at planlægge en alternativ polterabend, hvor det hele ikke handler om være beruset. På den måde planlægger du altså en super sjov polterabend for din ven, som skal giftes.

Kommentarer