Magaxin

Inflationen raser: Hvad kan virksomheder i Kolding gøre for at undgå konkurser og fyringer?

Artiklen er sponsoreret.

Det er ingen hemmelighed, at flere virksomheder både i Kolding og i Danmark generelt over de sidste par år har skullet være omstillingsparate og tænke i helt nye baner. Livet for erhvervsdrivende i Kolding har bestemt ikke været nemt, og derfor er det nødvendigt at ændre drastisk på, hvordan man driver forretning. Så hvad kan virksomhedsejere gøre for at mindske risikoen for fremtidige fyringer og konkurser?

Fra fysisk til digital forretning

Det har været nogle hårde år, først med pandemien og nu med krig i Ukraine og tårnhøje el- og fødevarepriser – og rigtig mange virksomheder har mærket en ændring i både omsætning og besøgende kunder, da det bestemt ikke er nemt at fastholde dem. Kolding er ingen undtagelse, idet byen i øjeblikket har en arbejdsløshed på cirka 3 %.

I 2022 måtte 59 virksomheder fra Kolding med op til 350 ansatte begære sig konkurs, og hvis ikke, der tænkes i nye baner, kan dette fortsætte. At digitalisere sin virksomhed er ikke en ny idé, men flere og flere vælger denne metode bl.a. fordi, det er muligt at nå ud til et bredere publikum uden alle de omkostninger, der følger med at have en fysisk butik. Og selvom flere virksomheder i Kolding måske allerede har etableret et klientel, er det alligevel vigtigt at gøre sig ekstra bemærket online lige nu. Det kan være svært at gøre på egen hånd, og derfor kan det være en god idé at benytte sig af et linkbuilding bureau til at hjælpe med alle de små, men afgørende elementer for fremme virksomhedens online platform. SEO og linkbuilding er vigtigt for at stige i Googles rangering og derved få potentielle kunders opmærksomhed – så sørg for, at I gør det ordentligt.  

Kommentarer