Magaxin

Flotte tæpper til enhver indretning

Artiklen er sponsoreret

Den nordiske tradition, der er indenfor indretning, kan for mange ses som en smule kold. Det er de meget klare linjer og rene overflader, som her virkelig er med til skabe de smukke rum. Men det betyder også, at denne slags indretning har brug for elementer, som kan bryde den ellers til tider smule kolde stil. 

Sådan et element kunne være et løst tæppe. Tæpper er selvfølgelig noget, som mange har brugt i deres indretning i rigtig lang tid. Det er måske et bevis i sig selv på, at tæpper nok aldrig kommer til at gå helt af mode. Se udvalget af løse tæpper her. 

Populær og moderne i indretningen  

Hvor tæpper i en boligindretning førhen nok mere har været i væg-til-vægvarianten, er det i dag blevet populær og bestemt også moderne at inddrage de mange løse tæpper i indretningen. De kan noget helt andet, end det de traditionelle gulvtæpper kan. 

Her er der måske ikke lige så meget fokus på funktionalitet, som der er fokus på udtryk. For det er helt bestemt noget, som de løse tæpper kan præge. Et rum kan få et helt andet udtryk med et nyt tæppe, og det er bestemt værd at have med i bagtankerne, når man står overfor at skulle indrette et velfungerende hjem.  

Skab nye udtryk hurtigt  

En hel klar fordel med de mindre og flytbare tæpper er netop, at de både er mindre og flytbare. Det gør, at man nemt og hurtigt kan skabe nye udtryk i de forskellige rum. Det kan både være, hvis man måske ønsker at følge årstiderne i indretningen – eller måske bare hvis man gerne vil prøve et nyt udtryk. 

Det er på den måde altså heller ikke overhovedet farligt at bruge de løse tæpper i indretningen. For hvis man ender med ikke at syntes om det alligevel, bliver de nemt blot fjernet igen.

Kommentarer