Kolding

Få testet hørelsen gratis på to apoteker i Kolding

Onsdag den 8. december har alle borgere mulighed for at få en gratis høreprøve på Ulve Apoteket Kolding Sønderbro og på Ulve Apoteket Munkebo. Høreprøven foretages i samarbejde med Din Hørespecialist.

Nu kan alle interesserede få foretaget en gratis høreprøve på Ulve Apoteket Kolding Sønderbro og Ulve Apoteket Munkebo. Høreprøverne foregår trygt for både testperson og høreekspert, og der tages forbehold for gældende restriktioner med nødvendige værnemidler samt afspritning.

Over sommeren har mange benyttet sig af de gratis høretest, som apotekerne landet over har tilbudt landet over, og her viste 40 procent sig at have et behandlingskrævende høretab.

Der foretages gratis høreprøver onsdag den 8. december i samarbejde med Din Hørespecialist på Ulve Apoteket Kolding Sønderbro kl. 9.00-12.00 og på Ulve Apoteket Munkebo kl. 13.00-15.00. Arrangementet er gratis og uforpligtende.

Din Hørespecialist er en landsdækkende kæde med 25 høreklinikker, der yder rådgivning om høreapparater fra producenterne Widex og Signia. Høreklinikkerne er specialiseret i nøjagtig, individuel tilpasning af høreapparater ved hjælp af markedets førende teknologi. Tlf.: 70 11 10 70, www.dinhs.dk/hoereklinik-kolding

Kommentarer