Kolding

Et år med Dinolift i Danmark: Blandt de meste efterspurgte modeller

Hos Holbæk Lift og Materieludlejning er de finskproducerede Dinolifte blandt favoritterne. Foto: PR.

I lidt over et år har Jøma Lift Teknik været dansk eneforhandler af de finske Dinolifte, som hurtigt er blevet populære hos kunderne ved den koldingensiske liftspecialist.

Dinolift har slået sit navn fast hos Jøma Lift Teknik, som i 2020 blev eneforhandler af mærket i Danmark. Efter lidt over et år i sortiment er de slidstærke finskproducerede maskiner således blandt de mest efterspurgte lifte hos den koldingensiske liftspecialist, som også har modeller fra Genie, Leguan, Teupen-lifte, IXOLIFT og SG Glaslifte i stalden.

– En af de helt store styrker ved Dinoliftene er, sammen med den store alsidighed som deres portefølje tilbyder, at det er gennemført solide og holdbare lifte, som passer perfekt til det danske klima og de meget forskelligartede opgaver, som vores kunder ønsker løst, siger Jørgen Martinsen, direktør i Jøma Lift Teknik. Han uddyber:

– Det har vores kunder også opdaget, hvilket kan mærkes på efterspørgslen. Vi har haft store forventninger til resultatet af samarbejdet med Dino, hvilket er blevet indfriet. Det er vi selvfølgelig meget glade for.

Har haft Dino i 20 år

Hos Citylift i Taastrup har man et særdeles godt kendskab til brandet, da man gennem de sidste 20 år har haft de fleste af Dinomodellerne i vognparken. Seneste tilføjelse er en selvkørende Dino 280 RXT-letvægts bomlift med støtteben.

– Den nye model passer rigtigt godt ind i vores sortiment, da den er ideel til opgaver inden for træfældning og skovpleje. Vi har desuden fået en del flere renoveringskunder ind, hvor RXT’eren er meget brugbar, da dens lave egenvægt gør, at den kan køre på havesider hos boligselskaber uden at ødelægge underlaget, siger direktør i Citylift, Rene Olsen og tilføjer:

– Dinoliftene er stabile og logisk opbyggede lifte, som kan skabe værdi hos kunden. Mærket er et godt eksempel på de lifte, vi ønsker at have til rådighed for vores kunder.

Nyt foretrukken mærke hos udlejer

Hos Holbæk Lift og Materieludlejning er man også blandt tilhængerne af Dinoliftene. Således modtog indehaver Jens Peder Pedersen den første Dino XTB 180 II sidste sommer, mens nummer to kom til sammen med en spritny Dino XTB 210 II her i juli. Det har han ikke fortrudt.

– Udover at være meget brugervenlige, så er Dino-modellerne opbygget særdeles godt, så de kan holde til det våde danske vejr og til enhver arbejdsopgave. Som udlejer til både erhverv og private er det vigtigt, at vi kan levere et pålideligt og driftssikkert produkt hver gang, og det kan vi med Dino. Jeg vil gå så langt til at sige, at Dino er blevet mit foretrukne mærke, siger Jens Peder Pedersen, der har været i udlejningsbranchen siden 1981.

Jøma Lift Teknik har de mest populære Dinolifte på lager i Kolding til øjeblikkelig levering. Herunder last- og trailerlifte, knækarmslifte og retarmslifte i arbejdsområdet 10,5 – 28 meter, hvoraf flere er batteridrevne. Dinos samlede sortiment er på hele 23 forskellige modeller, som kan bestilles hjem gennem Jøma Lift Teknik.

Interesserede virksomheder kan booke en demonstration på info@genielift.dk eller via kontaktformularen på Jømas hjemmeside.

Kommentarer