Kolding

Erfarne optikere åbner Nyt Syn i Kolding

Optikerne Sanne Aagaard (i midten) og Henriette Schrøder (til venstre) åbner Nyt Syn Kolding den 3. september. De ses her sammen med administrerende direktør i Nyt Syn, Søren Pedersen. Foto: PR.

Optikerne Sanne Aagaard og Henriette Schrøder åbner Nyt Syn Kolding den 3. september. De to hjemvendte koldingensere vil byde på den ypperste kvalitet og kundeservice i en uformel atmosfære.

De to rutinerede optikere, Sanne Aagaard og Henriette Schrøder, der begge er født og opvokset i Kolding, slår for første gang dørene op til Nyt Syn Kolding på Østergade 16 fredag den 3. september. De mødte hinanden i foråret, da de blev kolleger hos Brillecentret i Vojens og fandt hurtigt ud af, at kemien mellem dem var god. Derfra gik det stærkt, da muligheden for at gå sammen og blive selvstændige opstod.

– Jeg har været vidt omkring gennem mange år og har blandt andet boet i USA og i Saudi Arabien, hvor jeg arbejdede på et øjenhospital i Riyadh. Men da jeg mødte Henriette, fandt vi ud af, at vi begge havde en drøm om at blive selvstændige optikere, fortæller Sanne Aagaard, der er indehaver af Nyt Syn Kolding sammen med Henriette Schrøder.

– Jeg har 15 års erfaring fra egen optikerbutik, så vi kommer begge med mange års optikererfaring i bagagen, og vi supplerer hinanden utrolig godt. Vi er begge født og opvokset i Kolding og har derfor også et stærkt lokalkendskab til byen, som vi kan trække på, når vi skal sikre, at vores kunder altid bliver mødt med den bedste service og kvalitet, siger Henriette Schrøder.

Eget præg på butikken

Som medlem af Nyt Syn, der er en frivillig optikerkæde ejet af medlemmerne selv, er det indehaverne Sanne og Henriette, der sætter dagsordenen i den nye optikerforretning. Og netop ønsket om selv at bestemme over butikken er noget af det, optikerne vægter højt.

– Det er utrolig vigtigt for os, at vi har friheden til at gøre butikken til vores helt egen. Kunderne kan forvente at få det ypperste inden for modebriller og moderne kontaktlinser, men samtidig møde en uformel stemning, siger Sanne Aagaard.

Nyt Syn samarbejder tæt med den anerkendte optikproducent ZEISS, og derfor kan kunderne også altid forvente brilleglas i en suveræn kvalitet.

Det perfekte match

Den frivillige kæde har længe haft en optikerforretning i Kolding stående på ønskelisten, og samarbejdet med Sanne Aagaard og Henriette Schrøder passer som fod i hose til alles ønsker.

– Med Nyt Syn Kolding kommer vi til at stå endnu stærkere i Trekantsområdet, og med Sanne og Henriette i butikken kommer kunderne til at møde en superhøj faglighed. Samtidig får de to ejere som en del af Nyt Syn gavn af kædefordele inden for blandt andet markedsføring og administration, så de kan fokusere på det vigtigste – nemlig kunderne, siger Søren Pedersen, der er administrerende direktør i Nyt Syn.

Kommentarer