Magaxin

Dit betongulv bliver som nyt

Artiklen er sponsoreret

Har du et gammelt betongulv, som trænger til at blive frisket op? Så bør du helt sikkert overveje slibning af betongulv i stedet for straks at købe et nyt betongulv. På den måde kan du faktisk spare dig selv for penge, fordi du slipper for at skulle betale for et helt nyt gulv. Samtidig er du også miljøbevidst, fordi du sparer klimaet for materialer til et nyt betongulv, ved at genbruge det gamle gulv med en gulvslibning. Læs mere her og bliv klogere på, hvordan en gulvslibning kan friske dit betongulv op.

En gulvslibning gør magi

Så tænker du måske, hvordan kan gulvslibning renovere dit slidte betongulv? Jo, en gulvslibning med kunstigt fremstillede diamanter kan faktisk slibe dit betongulv, så det kommer til at ligne marmor. Selve gulvets holdbarhed bliver også bedre, når det bliver slebet. Selve gulvslibningen foregår af flere omgange, så man får en helt blank og fin overflade. Inden du bestiller en gulvslibning skal du finde ud af, hvilken type af beton du har på dit gulv, det kan nemlig have forskellige hårdheder afhængigt af om det eksempelvis er i en forretning eller en erhvervsbygning.

De mange fordele ved gulvslibning af betongulv

Måske har du også overvejet et epoxygulv i stedet for at slibe dit betongulv. Ulempen ved epoxygulvet i modsætning til et betongulv er, at det kræver langt mere vedligeholdelse. Et poleret betongulv er meget hårdført og kræver næsten ingen vedligeholdelse, og det flotte resultat forbliver i mange år. Fra hovedkontoret i Kolding kører hjælpen ud til dig, uanset hvor i landet du er. Så får du besøg af en erfaren medarbejder, som kan hjælpe dig med en flot gulvslibning af dit betongulv, og endda til en rigtig fin pris. Den nøjagtige pris finder I sammen, når størrelsen og kravene til dit gulv er klarlagt. Få allerede i dag et godt tilbud.

Kommentarer