Magaxin

Dette kan du prøve for at være mindre nedtrykt

Artiklen er sponsoreret.

Er du generelt lidt nedtrykt? Så skulle du måske opsøge en psykoterapeut eller en læge og evt. få kontakt til psykiatrien. Det kan i hvert fald blive nødvendigt at opsøge hjælp hos nogen, som kender til den menneskelige psyke eller de mulige fysiske årsager til psykisk mistrivsel. Men nu kan du også gøre ting i dit eget hjem, uden du behøver opsøge nogen, som måske kan gøre dig lidt bedre tilpas.

Få pulsen op

Fx kan du begynde at motionere, siden det frigiver endorfiner, der kan gøre dig gladere. Du behøver ikke have noget mål om at tabe dig eller få en bestemt form – at træne for træningens skyld er nok. Bare sørg for, at du får pulsen op – at gå på et løbebånd vil nok ikke gøre den store forskel, hvis du i forvejen har en hverdag, hvor du går en okay distance, fx hvis du er noget som lagermedarbejder.

Prøv en smule CBD-olie

Der er også ting, du kan overveje at indtage, som måske kan tage det værste af dit triste gemyt, nogle tager f.eks. CBD-olie udvundet af hamp, der kan købes lovligt i produkter, hvis indhold af det psykoaktive stof THC ikke overstiger 0,2 %. Du kan læse mere om CBD-olie og de effekter, folk, som tager det, mærker, ved at du går ind på en forhandlers hjemmeside – fx https://www.canavita.dk/. Når det gælder CBD-olie, kan du måske være lidt utryg, så sørg for at tage kontakt til din læge.

Tag ud i naturen

En tredje ting er at gå ture i naturen – evt. kan du begynde at løbe i naturen, så du kombinerer to gode ting i én aktivitet. Det er beroligende for hjernen at se grønt, og som noget andet får du det travle og stressende byliv på en afstand. Derved slipper du midlertidigt ud af det miljø, din mistrivsel blomstrede i. Det at komme ud og få noget sol kan også være en stor hjælp på en vintertristhed. Altså har du en masse at forsøge dig med, når du ønsker at blive bedre tilpas mentalt.

Kommentarer