Magaxin

Derfor bør du bruge en fysisk kalender frem for en digital

Artiklen er sponsoreret

I dag er mange hverdagsgenstande blevet digitaliserede. Her er der blandt andet tale om kalenderen. Dette er en genstand, som man kan bruge meget ofte på arbejdet eller i fritiden. Men skal man bruge en fysisk kalender eller en digital kalender? 

Her får du gode grunde til, hvorfor du skal vælge den fysiske frem for den digitale kalender. 

Du kan købe stilfulde filofax kalendere

Det kan være svært at takke nej til et smukt design. Hertil er der en masse flotte og stilfulde kalendere, som du kan vælge at købe. Denne webside sælger for eksempel en masse forskellige kalendere, som kan stå rigtig fint i din hånd eller på dit skrivebord. 

Du kan således vælge en kalender i den størrelse, det materiale og den farve, som du syntes bedst om. Dermed kan du gå stolt rundt med din flotte kalender i hverdagen. 

Det er mere struktureret

Det kan være meget mere struktureret at benytte en fysisk filofax kalender frem for en kalender på mobilen. I den fysiske kalender kan du på struktureret vis skrive møder, aftaler og andre vigtige punkter ned. 

Men på mobilen kan det pludselig blive meget rodet, når du tilfældigt og hurtigt skriver ned i kalenderen. Det kan også være mere sandsynligt, at du skriver den forkerte dato eller det forkerte tidspunkt ned i din mobil, da det bare kræver en lille tastefejl at skabe en stor ændring. 

Du kan også komme til at glemme at tjekke kalenderen på din mobil, når du skal bruge mobilen til alt muligt andet. 

Det ser mere professionelt ud

Det ser også mere professionelt ud, når du står og skriver ned i din filofax kalender, frem for hvis du står og skriver på din mobil. På arbejdet kan det endda give et negativt signal, når det ligner, at du bruger din mobil til noget ikke-arbejdsrelateret. 

Kommentarer