Magaxin

Beskyt dine ansatte med det rette fodtøj til jobbet

Artiklen er sponsoreret.

Sikkerhedsstøvler er vigtige ikke blot for at beskytte mod skader på tæer forårsaget ved, at du taber et halvtomt emne på foden. For de skulle også gerne være skridsikre, så chancen for at glide og falde reduceres. Ved siden af det bør et par sikkerhedssko også have gode varmeisolerende egenskaber, så ansatte kan holde fødderne nogenlunde varme, selv når de arbejder i relativt kølige omgivelser.

Søger du en god sikkerhedsstøvle? Vær obs på beskyttelsesklassen

Er du på jagt efter en god sikkerhedsstøvle, så hav øje for støvlers forskellige beskyttelsesklasser og niveauer. S2- og S3-støvler besidder foruden de nævnte egenskaber også modstandsdygtighed over for vand (men er ikke fuldt ud vandtætte) og består af åndbare materialer. Har du behov for støvler med komplet vandtæthed, så skal du på jagt efter et par sikkerhedsstøvler i beskyttelsesklassen S5.

Støvler i samme beskyttelsesklasse behøver ikke være helt ens

Du kan finde sikkerhedsstøvler i forskellige varianter på nettet. Og bare fordi støvler i den samme beskyttelsesklasse skal kunne de samme ting, betyder det ikke, at de behøver se ens ud. Såvel farve- som formmæssigt gør store forskelle sig gældende, og ved at klikke ind på en bestemt støvle hos en forhandler kan du læse mere om de specifikke egenskaber, som lige dén sikkerhedsstøvle besidder.

Find nye sikkerhedsstøvler, der imponerer udi alle detaljer

Fx kan det være, du ønsker en læderfri sikkerhedsstøvle med polstret bælgetunge – eller én med en fleeceindlægssål og lukket tunge? Mulighederne er mange, og du kan selvfølgelig finde støvlerne i forskellige størrelser, præcist som hvis du ledte efter kondisko i en skotøjsforretning nede i gågaden.

Kend standarden, støvler skal leve op til på din arbejdsplads

Har du ansatte til at bakse med arbejdsopgaver, hvor sikkerhedsstøvler er et krav? Så find passende støvler online. Kender du standarden, skotøj på arbejdspladsen skal have, findes egnede støvler let.

Kommentarer